مدارک لازم برای ویزای استرالیا

برای ویزای استرالیا ترجمه چه مدارکی لازم است ؟

ترجمه کلیه موارد زیر باید به انگلیسی و توسط دارالترجمه ناتی و مترجم ناتی انجام شود

اصل گذرنامه با امضا به همراه گذرنامه‌­های قبلی

مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می‌باشد.
۲) ۲ قطعه عکس ۴٫۵*۳٫۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای ۶ ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

۳) اصل و ترجمه ناتی شناسنامه و ارائه کپی کارت نظام وظیفه (در صورت انجام خدمت سربازی و یا معافیت از آن)

۴) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۱۰ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

حساب‌های جاری: کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی
گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌های بانکی به همراه گردش شش ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضا بانک
باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ريال باشد.
۵) اصل و ترجمه سند مالکیت

۶) اصل و ترجمه ناتی مدارک شغلی :

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوق از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوق و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال و سمت، میزان حقوق دریافتی و تائیدیه مرخصی

د) بازنشسته‌­ها: حکم بازنشستگی / آخرین فیش حقوق

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه با ذکر مدت اشتغال و سمت، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

ز) معلمان، اساتید و اعضا هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال و سمت، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی به همراه فیش حقوق

ح) دانش آموزان، دانشجویان : اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­‌باشد.
۷) برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه ناتی به زبان انگلیسی دارد.

۸) مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه­‌دار

تکمیل فرم مشخصات فردی و فرم فارسی مربوط به استرالیا به صورت کامل و دقیق (اشاره به رد درخواست ویزا طی ۱۰ سال اخیر در فرم‌ها و ارائه نامه رد درخواست ویزا الزامی می‌باشد.)
حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری VFS الزامی می‌باشد.

برای افراد بالای ۷۵ سال معرفی نامه ای از سفارت برای معاینات پزشکی توسط پزشک سفارت ارائه خواهد شد.

نظر شما درباره دارالترجمه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.